Img
Učešće u radionici National Geographic Srbija

Predavanjem na temu zdrave ishrane, ali i zdravog načina života, učenjem o tome šta su zdrave namirnice i koji su najbolji načini za njihovu pripremu, Biser Nutri Akademija obeležila je učešće u dečjoj edukativnoj radionici u organizaciji časopisa National Geographic Srbija početkom septembra.

Na štandu Biser Nutri Akademije se seckalo i ljuštilo voće i povrće, pričalo se o zdravoj hrani i zdravom načinu života. Najmlađi posetioci su se, uz smeh i radost, upoznavali sa svakom namirnicom koju su upotrebljavali. Učili su da prave i neobične kombinacije ukusa i sa slašću su se služili užinom koju su spremili uz pomoć kuvara Borisava Lovića. Događaj je ulepšala i Leontina Vukomanović i njen hor „Čarolija“ u kome su dečica takođe uživala.

– Motivisati decu da svakog dana jedu voće i povrće nije uvek lako. Zato, jedan od osnovnih zadataka naše Akademije je da kroz igru i zabavu deci približimo zdrave navike u ishrani, da ih uključimo u pripremu hrane, uposlimo njihove prstiće i pokažemo im kako je zdrav životni stil jedna veoma jednostavna i prirodna stvar – izjavila je Bojana Momčilov, menadžerka za komunikacije i društveno odgovorno poslovanje u kompaniji Mlekoprodukt.

Foto: Mondo/Uroš Arsić.ala.

img
img